En bestående viktnedgång!

När man försöker gå ner i vikt så är det viktigt att det faktiskt inte är en två veckors-diet som man sedan gör ogjord när man går tillbaka till sina dåliga vanor. Det gäller helt enkelt att det är en bestående viktnedgång som man satsar på. Med detta tillkommer några saker som kan vara väldigt nyttigt satt tänka på.

  • Vitaminer och mineraler

Det är väldigt viktigt att du får i dig tillräckligt med vitaminer och mineraler, du behöver helt enkelt få i dig den näringen som din kropp behöver – alltså inte svälta dig själv.

  • Protein för att bevara muskler och hålla dig mätt

Protein är något som är väldigt viktigt att du får i dig tillräckligt av. Om du får i dig för lite protein så kommer du tappa mycket muskelmassa. Musklerna vill man ju ha kvar, men bli av med fettet. Du håller dig även mer mätt längre med mycket protein.

  • Träning, träning och träning!

Man kan ju önska att en viktnedgång skulle fungera med bara en ändring av dieten, men tyvärr är träningen minst lika viktig. Styrketräning är den bästa metoden för att träningen ska fokusera på fettet istället för dina muskler. En mix mellan konditionsträning och styrketräning är det bästa receptet!

 

 

 

 

Lycka till i just din viktnedgång!

app

Lämna ett svar