home Viktminskning Viktminskning: Chocka dina muskler

Viktminskning: Chocka dina muskler

Att alltid chockera sina muskler är en effektiv träningsmetod som gör att kroppens muskelmassa utsätts för oväntad påfrestning med olika styrka av påfrestning. Att ta trapporna istället för hissen är ett utmärk sätt att både chockera musklerna som att bränna några kalorier extra.

Andra små initiativ kan vara att promenera till centrum för att handla och låta bilen stå. Dels är promenaden mycket välgörande i sig men även att bära hem sina matkassar bygger muskler.

Låt gärna bilen stå när du besöker vänner, om kommunikationsmöjligheter möjliggör detta. Att åka kommunalt innebär promenader och detta är små men effektiva steg att förbränna kalorier men även att aktivera kroppen.

Arbetar du på kontor vilket innebär mycket sittande vid ett skrivbord så ta en paus varje timme och sträck på benen samtidigt som du aktiverar både kroppen och blodcirkulationen. Ett tips är att promenera till lunchstället vilket dels ger god aptit men framförallt så blir promenaden tillbaka ett ypperligt tillfälle att göra sig av med några kalorier.

Be inte andra hämta saker, gör det själv. Gå alltid en extra promenad runt centrumet eller runt kvarteret bara för att få ut lite extra av promenaden.

Det gäller att alltid ta varje tillfälle i akt att chockera sina muskler. Det är små steg som tillsammans leder till bättre resultat i viktminskningsplanen.

 

Lämna ett svar