home Viktminskning Viktminskning: Hitta nya intressen

Viktminskning: Hitta nya intressen

Man behöver inte nödvändigtvis gå in på gym och träna bara för att öka sin muskelmassa man kan hitta på massa, vardagliga, aktiviteter som aktiverar kroppen tillräckligt för att det ska vara ett stöd i viktminskningen.

Kanske man vill börja spela golf, tennis eller bara så enkla saker som att gå och se på sportevenemang ett par gånger i veckan. Kanske man kan hitta nya intressen i cykelturer i samhället eller promenader i naturområden. All aktiveringar är bra och hjälper på sitt sätt till att aktivera muskelmassan vilket ökar förbränningen.

Att ta en promenad varje dag, efter middagen innan tv:n eller innan man går och lägger sig gör mycket gott för både hälsan och när det gäller att bränna kalorier. Kanske prova på att simma en gång per vecka, vilket ger en skön avkoppling i sig, samtidigt som man aktiverar sig. Har man barn brukar det vara ganska enkelt att kunna aktivera sig lite extra.

Faktum är att bara gå ett extra varv runt kvarteret varje dag skulle hjälpa till med viktminskningen då allt extra man företar sig är bra för kroppen.

Glöm inte att chockera dina muskler. Gör det oväntade och ta den jobbiga vägen istället för den lätta. Efter ett tag kommer den jobbigare vägen inte vara jobbigare längre, förmodligen bara den snabbaste vägen.

 

Lämna ett svar